Cemal vindt dat Billy zich niet met de financiën moet bemoeien

Cemal vindt dat Billy zich niet met de financiën moet bemoeien

Als Billy kwaad de loods in is gelopen, gaat ze aan tafel zitten bij Cemal. Ook hier komen de financiën ter sprake. Ik vind het niet helpen dat je nu allerlei fouten blijft terughalen verwijt Cemal Billy. Dit valt bij Billy die nog steeds geïrriteerd is door haar eerdere discussie met Romy, verkeerd. Ik kan toch helpen schreeuwt ze naar hem. Cemal vindt op zijn beurt dat Billy zich niet met de financiën heeft te bemoeien. Ik bemoei me toch ook niet met Billy Jeans? Dus bemoei je er niet mee voegt hij eraan toe. Billy wordt steeds kwader en snapt niet dat Cemal zo denkt. Waarom interesseert het je niet zegt ze dan ook tegen hem. Volgens Cemal zitten er mensen op de financiën die er hard mee bezig zijn en is het dus niet nodig om er met zijn allen bovenop te gaan zitten. Het is niet jouw geld, het is ons geld benadrukt hij. Maar dat is dus precies wat Billy bedoelt. Precies ons geld antwoordt Billy. En ik wil alleen maar helpen zegt ze boos aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 17:55

  De furie Billy als ze haar zin niet krijgt! Hopelijk komt die steeds meer boven, in die zin dat ze haar dan eindelijk door hebben en genoeg van haar hebben, anders vliegt zij er nooit uit! Maar dan moet de groep wel sterk zijn en haar rustig van repliek dienen.

  Maar Billy begint juist haar OFFENSIEF steeds door al vroeg te beginnen met STEMMINGKWEKERIJ:’
  ” Ik ga vol op Jose”, dat soort dingen. Te gek voor woorden. Dan hoopt ze zo dat mensen niet op haar gaan stemmen.
  MAAR WIJ HOPEN VAN WÉL HIER, MET HEEEEL VEEEEL MENSEN! Weg Billy! Je hebt je kansen gehad!

 2. Ruud at 14:50

  Heel mooi gezegd Cemal pak Billy maar goed aan ze denkt dat ze alles kan maken in Utopia.
  Ze is gewoon bang dat de mensen de achter komen dat ze geld heeft achtergedrukt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *