Billy en Romy vinden het onnodig dat ze een hevige ruzie gehad hebben

Billy en Romy vinden het onnodig dat ze een hevige ruzie gehad hebben

Terwijl Romy haar verhaal doet bij Beau, Demi en Fay komt Billy haar ophalen. Ze vraagt aan Romy of ze even wil meekomen om het uit te praten. De twee gaan naar buiten en ze lijken al iets rustiger. Billy laat weten dat ze niet begrijpt wat er nu precies aan de hand is. Het is groter gemaakt dan het is geeft Romy toe. En legt daarna uit waarom ze het vervelend vond dat Billy haar niet bij het financiën gesprek heeft betrokken. Billy luistert en als Romy uitgepraat is doet ze haar verhaal. Ze laat weten dat ze niet wist dat Romy naast de structuur ook de financiën wilde bespreken, als ze dit wel had geweten had ze natuurlijk haar mee gevraagd. Romy benadrukt dat ze niet had gewild dat dit onderwerp zo werd opgeblazen, ze wilde alleen haar gevoel uitspreken. Ook Billy vindt het onnodig dat dit is uitgelopen op een hevige ruzie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *