De bewoners uit Utopia hebben een aanmaning ontvangen

De bewoners uit Utopia hebben een aanmaning ontvangen

Demi en Fay hebben een brief van een incassobureau opengemaakt waarin een aanmaning staat van 390 euro. Ze zijn daarna met de brief naar Billy gelopen. Fay leest de brief voor waarin staat dat er een aantal facturen niet betaald zijn waarop het bedrijf een incassobureau heeft ingeschakeld. Demi en Fay hebben een hoop stampij gemaakt met als gevolg dat Billy, Romy, Beau en de tweeling zelf, inzicht willen in de boekhouding. Dit is Linda ook ter ore gekomen en ze is kwaad, ze snapt niet dat Demi en Fay niet naar haar of Baldr zijn gekomen voor opheldering. Ze gaan naar Billy, dat is gewoon herrie schoppen voegt ze er vel aan toe. Demi en Fay hebben lopen schuiven met een factuur, dus die is niet meer te vinden. Dan is het erg makkelijk om te zeggen dat wij hem niet betaald hebben vervolgd ze boos. Wordt vervolgd..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 17:58

    De tweeling had juist zéker niet naar Billy moeten gaan hiermee. Maar naar Linda op de plaats van boekhouder. Dit is vragen om problemen en voeden van het ego van Billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *