Linda gaat verhaal halen bij Demi en Fay

Linda gaat verhaal halen bij Demi en Fay

Linda onderneemt na het geen wat ze ontdekt heeft actie en samen met Madilia gaan ze naar het kasteel toe, waar Fay zit met de uitgeprinte factuur. Terwijl ze in de deuropening staat vraagt Linda meteen waarom de factuur is meegenomen en aan Billy wordt gegeven. Fay legt uit dat ze graag meer duidelijkheid wilde. Maar hiermee is Linda het niet mee eens. Je kan in plaats van naar Bil ook naar mij of Baldr lopen voegt ze eraan toe. En laat weten dat ze het erg vervelend vindt dat de tweeling de factuur in Fay haar mapje hebben gezet, hierdoor wordt het overzicht in de war geschopt. Daarbij vindt ze het jammer dat Baldr en zij haar best doen voor de financiën en dit nu achter hun rug om gebeurt. Fay geeft vervolgens toe dat ze de factuur niet in haar eigen mapje had mogen doen maar legt ook uit dat het niet lullig bedoeld is tegenover hen. Er ontstaat zoveel commotie maar dat is gewoon niet nodig reageert Linda. Fay legt uit dat ze meer duidelijkheid zou willen hebben over de financiën. Billy voegt eraan toe dat ze alleen maar wil helpen. De dames praten nog even verder, totdat Madilia besluit weer naar buiten te gaan en Linda haar achterna gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 18:01

    Billy vindt het maar al te fijn dat de tweeling naar haar is gekomen hiermee. Ze had moeten verwijzen naar Linda en Baldr, en zich hier verre van moeten houden! Maar nieuwsgierig als ze is, het en gekend willen worden in alles, en haar eigen onvrede over de financiën, tja…. dit is koren op haar molen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *