Fay geeft tegenover Demi toe dat haar actie niet netjes was

Fay geeft tegenover Demi toe dat haar actie niet netjes was

Nadat Fay is aangesproken door Linda, is het duidelijk dat ze zich schaamt over haar actie. Fay praat met Chipp over de situatie en ook hij probeert haar duidelijk te maken dat het beter was geweest om de factuur met Linda te bespreken. Fay besluit uiteindelijk naar Linda toe te gaan. Ze legt aan Linda uit dat het allemaal iets heftiger is uitgepakt dan nodig was en dat ze niet netjes heeft gehandeld. Het was niet de bedoeling en ik kan begrijpen dat het als een steek in de rug voelt voegt ze eraan toe. Linda hoort haar aan en legt uit dat het niet de taak is van Fay om te helpen met de financiën, dat is aan het financiën team. Fay begrijpt het en ze geeft nog een keer aan dat het niet netjes van haar was. Ben je niet boos op me vraagt ze voorzichtig. Dat is Linda niet meer  en ze vindt het fijn dat Fay nog het gesprek met haar aangaat. De twee geven elkaar een knuffel om de verzoening te verzegelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *