Billy noemt Johan maar een figurant in haar leven

Billy noemt Johan maar een figurant in haar leven

Na alle commotie rondom de financiën is Beau nog niet vergeten dat Billy geïrriteerd is vanwege het feit dat Romy haar voor haar gevoel in de steek heeft gelaten. Beau en Johan hadden gisteren een date en hebben samen in de caravan geslapen. Beau heeft deze ochtend al van Romy gehoord dat Billy niet blij was met het feit dat Romy geholpen heeft om de date voor te bereiden. Daarom neemt Beau Billy even apart om te praten. Billy wacht niet af en begint gelijk met het spuwen van gal over Johan. Ik ben er nu achter dat hij totaal geen respect voor mij heeft en het is gewoon buiten proportioneel hoe hij mij behandelt begint ze rustig. Beau vindt op haar beurt de situatie erg lastig, vooral omdat Billy en Johan steeds anders met elkaar omgaan. Soms kunnen jullie niet van elkaar afblijven en zijn jullie altijd samen en soms praten jullie gewoonweg niet voegt ze eraan toe. Billy geeft haar helemaal gelijk en zegt dat ze zich gisteren verraden voelde omdat Romy vriendin Johan heeft geholpen. Maar ik heb besloten me eroverheen te zetten aangezien Johan dan te veel exposure krijgt en hij is tenslotte maar een figurant in mijn leven laat Billy serieus aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 18:44

    Heel gauw naar huis of kijken dat ze in een of andere kliniek terecht kan dat mens is echt knetter gek.IKKE IKKE dat is haar motto ,een kind van 5jaar praat beter als zij 36 jaar Walgelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *