Romy is bang dat Utopia weer luilekkerland wordt

Romy is bang dat Utopia weer luilekkerland wordt

Linda en Fay hebben hun geschil net uitgepraat en alles is weer goed. Als de twee bij Demi, Madilia en Romy op de bank gaan zitten legt Linda het een en ander uit over de financiën. Feit is dus dat er echt geld binnen moet komen zegt Fay met grote ogen. En oppert het idee om dan uit nood een Open Loods te organiseren, er moet toch brood op de plank komen. Het is jammer dat we dit moeten doen. Als we op dagelijkse basis meer geld verdienen is dit helemaal niet nodig voegt ze eraan toe. Ja hoe vaak hier mensen ’s middags op de bank liggen met een dekentje reageert Linda met een zucht. Alle dames zijn het erover eens dat er best een tandje bijgezet mag worden. Linda voegt eraan toe dat ze het jammer vindt dat zij zelf niets verdient aan de Open Loods maar dat er wel de huur van betaald kan worden. Ook hier zijn alle dames het over eens. Het wordt langzaam weer luilekkerland en daar moeten we voor waken benadrukt Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *