Senna vindt dat het gedoe rondom de financiën veel te groot wordt gemaakt

Senna vindt dat het gedoe rondom de financiën veel te groot wordt gemaakt

De financiën is een veelbesproken onderwerp in Utopia. Het stoort de bewoners dat er weinig duidelijkheid is en dit pikt de groep niet langer. Vandaag is er wederom een nieuwe rekening binnengekomen. Ditmaal gaat het over een aanmaning van 390 euro. Billy is al de hele dag druk met het voeren van gesprekken. Ze vindt dat er meer duidelijkheid moet komen rondom de financiën. Daarnaast stoort het haar ook dat het financiën team steeds wisselt. Op het moment nemen Linda en Baldr de taak op zich maar ook Mehmet is geïnteresseerd in deze functie.   In de middag zitten Beau, Romy, Cemal en Senna te praten over de veelbesproken kwestie. Senna is van mening dat ze het financiën team hun werk moeten laten doen. We kunnen er wel met vijftien man bovenop gaan zitten maar dat heeft geen zin benadrukt hij. Beau betwijfelt op haar beurt of het financiën team alles onder controle heeft. Ik wist bijvoorbeeld niet dat we 5000 euro dubbel betaald hebben gaat ze verder. En ik vind dat dit soort dingen met de groep besproken moeten worden. Senna is het hier niet helemaal mee eens. Volgens hem kan iedereen die geïnteresseerd is in de financiën ook gewoon aan Linda of Baldr vragen hoe ze er voor staan. Het wordt weer veel te groot gemaakt sluit hij af.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *