Johan is ervan overtuigd dat Billy verliefd op hem is

Johan is ervan overtuigd dat Billy verliefd op hem is

Dat Billy zich gisteren rot voelde om Johan, is hem ook niet onopgemerkt gebleven. Hij vermoedt dat Billy het moeilijk vond dat hij samen met Beau sliep. Na het gesprek van Beau en Billy besluit hij daarom naar Beau toe te stappen. Sorry voor alle problemen die ik met me meebreng begint hij met een lief stemmetje. Hij vindt het erg dat Beau met zoveel dingen opgezadeld wordt, omdat ze samen hebben geslapen. Volgens hem durfde Romy ook geen ontbijt naar de caravan te brengen vanochtend omdat ze anders hommeles zou krijgen met Billy. Beau wuift het op haar beurt weg en zegt dat er niet veel aan de hand is.  Maar volgens Johan jaagt Billy iedereen op de kast. Ze heeft nog net niet bij mensen opgelegd dat ze niet meer met mij mogen praten voegt hij eraan toe. Johan vindt dat hij door Billy van dingen verweten wordt, waar hij niets vanaf weet. Billy is verliefd op hem, dat weet hij zeker. Als ze niet verliefd is op mij, dan had zij zich ook niet zo druk gemaakt en Romy op haar flikker gegeven legt hij aan Beau uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. RUUD at 09:56

  Ja Johan ziet het heel goed dat Billy gek op hem is. hahahha.
  Billy gaat ook iedereen opstoken dat ze Johan moeten negeren,
  Maar de mensen moeten Billy eigenlijk links laten liggen, met haar gelieg en bedrieg.
  ze denk dat ze baas is in Utopia bah bah der uit met dat mens.

 2. Bep at 19:04

  Ja Johan ziet het goed .
  Ik hoop dat hij blijft zo als hij is.
  Billy zal wel weer gaan stalken en treiteren.
  Ik zal een iedere een na denken hoe moet jessie zich niet gevoelt hebben dan.
  Kijk met hem was ze ook behoorlijk bezig.
  Ruud een klap in zijn gezicht gegeven omdat ze rowena asociaal vond.
  Hoe ver kan Billy gaan dan daar.
  Vertel maar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *