Beau vindt dat de bewoners elkaar beter moeten leren kennen

Beau vindt dat de bewoners elkaar beter moeten leren kennen

Beau vertelt Romy en Billy dat ze vindt dat mensen in Utopia elkaar wel wat beter kunnen leren kennen. Als voorbeeld geeft ze Noah en Demi. Vlak voordat hij naar huis ging hebben ze samen gegeten en toen leerden ze elkaar pas echt kennen vertelt ze. Volgens haar is dat jammer want ze hadden het eigenlijk al veel eerder moeten doen. Daarom is ze van plan een avond te organiseren waarop bewoners met elkaar gaan eten. Je trekt dan een briefje en daar staat dan op op welke locatie je gaat eten. Iemand anders trekt dan dezelfde locatie en die moet daar dan ook eten legt ze verder uit. Romy en Billy reageren positief en vinden het een heel leuk idee van Beau. Beau zelf ziet het al helemaal voor zich. Je moet het eten dan verplicht een uur volhouden. Dan komen de goede gesprekken op gang besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *