Fay voelt zich ongemakkelijk door spanning tussen Chipp en Romy

Fay voelt zich ongemakkelijk door spanning tussen Chipp en Romy

Chipp heeft enige tijd geleden geopperd om Utopia bv in twee groepen op te splitsen. Romy was daar erg op tegen omdat ze niet bij de groep van Chipp betrokken werd. De twee hebben hierover meerdere ruzies gehad maar na de presentatie van Chipp leek Romy toch iets bij te draaien. Toch heeft de blondine zo haar eigen ideeën over de Utopiaanse structuur en dit wil ze dan ook verder uitwerken met onder anderen Beau. Romy maakt er geen geheim van dat ze de splitsing niet ziet zitten en dat ze bezig is met een nieuw plan. Fay heeft daarom tegen haar gezegd dat de splitsing er hoe dan ook gaat komen, iets wat bij Romy in het verkeerde keelgat is geschoten. Je kiest er toch voor om in een groep te leven zegt Romy vol ongeloof tegen Beau. Ik kan dan ook niet begrijpen dat sommige bewoners de groep willen splitsen en een eigen pinpas willen voegt ze eraan toe. Het is een samenleving reageert Beau erop. Fay merkt op haar beurt dat het niet zo soepel loopt tussen Chipp en Romy. Volgens mij vinden ze elkaar allebei irritant zegt ze. En dit geeft Fay een ongemakkelijk gevoel omdat ze er voor haar gevoel tussenin staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 17:32

    Een gezin is ook een samenleving en toch heeft daar ook iedere volwassene zijn eigen pinpas. Dus dat heeft er niets mee te maken dat er dan twee groepen zouden zijn, of meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *