Fay wil omdat ze al veel met Chipp doet Demi verrassen

Fay wil omdat ze al veel met Chipp doet Demi verrassen

Fay vraagt stiekem aan Beau of ze even met haar mee wil lopen. Buiten aangekomen zegt ze dat ze heel graag de B&B wil boeken. Ik wil Demi verrassen legt ze verder uit. Beau reageert enthousiast en zegt natuurlijk dat het mag. Ik wil gewoon een gezellig avondje met haar hebben. Chipp en ik doen zoveel samen en dat vindt ze niet erg. Maar ik wil nu wat leuks voor haar doen voegt Fay eraan toe. De twee bedenken vervolgens dat Romy Demi mee naar de koeien kan vragen, in plaats van Beau. In de tussentijd kunnen Fay en Beau dan de boel klaarmaken in de B&B. Even na het gesprek betrekt Fay ook Romy in het complot. En legt uit wat het plan is en vraagt Romy om haar te helpen. Ook Romy is door het dolle heen en helpt Fay natuurlijk graag. Hoe zal Demi reageren? Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *