José en René steken een stokje voor de verrassing die Fay uit wil voeren

José en René steken een stokje voor de verrassing die Fay uit wil voeren

Fay wil haar zus Demi graag verrassen met een gezellige avond. Daarom heeft ze Beau en Romy gevraagd om haar te helpen. Het plan is om samen met Demi een gezellige avond in de B&B in de loods te hebben en daar samen te overnachten. Alleen lijkt dit plan nu in het water te vallen. José is namelijk naar Fay toe gekomen om aan te geven dat zij en René in de B&B willen slapen omdat hun eigen slaapplek verbouwd wordt. Met enige frustratie vertelt Fay aan Romy wat José haar zojuist heeft verteld. Ik kan haar toch niet op de bank laten slapen zucht Fay, doelend op José. Daarom ziet ze geen andere oplossing dan de B&B af te staan. Ik word hier echt chagrijnig van gaat Fay verder. Als Billy wat later hoort wat er aan de hand is biedt ze aan dat Demi en Fay een nachtje in het penthouse mogen slapen. Dat vind ik heel lief maar nu wil ik het niet meer antwoordt Fay. Toch brengt Billy haar aan het twijfelen maar Fay kan Billy haar aanbod niet aannemen. Romy denkt op haar beurt ook met Fay mee en stelt voor om twee banken tegen elkaar te schuiven en een leuk plekje in de loods te maken, met hapjes en drankjes. Hier is Fay wel enthousiast over en de dames gaan meteen aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *