Demi is blij verrast door haar zus Fay

Demi is blij verrast door haar zus Fay

Na wat tegenslagen gaat de verrassing voor Demi toch door. Daarom neemt Romy Demi mee naar de koeien ter afleiding en gaan Beau en Fay aan de slag om een leuk plekje voor de tweeling te creëren. De banken worden tegen elkaar geschoven en er worden hapjes en drankjes klaargezet. Ook Billy helpt mee waar nodig. José doet ondertussen haar beklag over de situatie bij Madilia. Dat juist uitgerekend vandaag de B&B bezet is zegt ze. En laat weten dat ze het jammer vindt dat de tweeling nu niet in de B&B kunnen slapen. Maar wij kunnen gewoon echt niet in dat hok slapen zegt ze doelend op haar eigen slaapplek. Echter mag dit de pret niet drukken…

Als Demi wat later terug komt van de koeien staat Fay haar op te wachten met twee glazen champagne. Op het moment dat Demi de loods instapt krijgt ze een glas in haar handen gedrukt en wordt haar verteld dat ze haar ogen dit moet doen. Dit doet ze braaf en Fay pakt haar bij de hand. Demi wil weten wat er aan de hand is maar niemand vertelt haar iets. Aangekomen bij het gezellige plekje dat Fay heeft gemaakt mag Demi haar ogen opendoen. Wat is dit roept ze vervolgens enthousiast uit. Fay vertelt aan Demi dat ze dit speciaal voor haar heeft geregeld, zodat ze een gezellige avond samen hebben. De twee vliegen elkaar daarna in de armen en Demi heeft een grote lach op haar gezicht. Het was een top avond!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 17:39

    Toch zou de B en B veel leuker geweest zijn, een echt eigen ruimte!

    En Billy, die al zo lang geniet van haar eigen slaapplek in het penthouse! Ze beseft dat donders goed! Ze ”wilde wel voor een nachtje haar penthouse afstaan.” Ik zou dit ook niet aangenomen hebben. Je wilt toch niet daar liggen waar zij anders ligt! En daarna ook nog dankbaar moeten zijn aan haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *