Chipp en Cemal hebben hun schoen gezet, maar wat krijgen zij als cadeau?

Chipp en Cemal hebben hun schoen gezet, maar wat krijgen zij als cadeau?

Linda en Madilia zitten met een theetje boven op de vide en Linda vertelt dat ze een leuk idee heeft. Sinterklaas is zaterdag met zijn pieten aangekomen in het land en daarom hebben Chipp en Cemal hun schoen gezet. Niemand geeft daar natuurlijk aandacht aan maar hoe lollig is het als wij ervoor zorgen dat er morgen wel iets inzit vertelt ze met een grijns op haar gezicht. Madilia vindt het op haar beurt een leuk idee en samen bespreken ze wat ze in de schoenen kunnen doen. Hun eigen kleding en pepernoten worden geopperd maar ook een tegoedbonnenboekje voor een gezichtsbehandeling, lunch of een dag een persoonlijke assistent komen aan bod. De twee vinden het ook een leuk idee om zelf iets te maken van hout, zoals een theelichtjeshouder. Linda zit te denken aan een rommelpiet die in Utopia is geweest, zij maken dan een rommel van de loods en strooien her en der pepernoten neer. Linda en Madilia kunnen maar niet beslissen en denken er nog eventjes over na. Wat zal er in de schoenen van Chipp en Cemal zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *