Johan is klaar met de kritiek op zijn feest

Johan is klaar met de kritiek op zijn feest

Nu Johan de bikini babes voor zijn evenement heeft geregeld, zijn de voorbereidingen voor zijn feest zo goed als klaar. Met Baldr bespreekt hij hoe ver hij is. Ook is Johan van plan om een kapper te bestellen en mee te nemen in zijn begroting. Iets wat de mannen ook bij Ladies Night hadden gedaan en wat hun niet in dank werd afgenomen. Maar kritiek van andere bewoners maakt Johan niets uit. Ze kunnen op hun kop gaan staan, het interesseert me niets moppert hij. Baldr vindt het op zijn beurt ook onzin dat hier een stokje voor gestoken wordt. De kritiek van een aantal bewoners zit Johan echt hoog. Hij wil van alles regelen qua entertainment en versieringen voor zijn feest en heeft al een aantal keer negatieve reacties hierop gehad. Iets wat hij maar niet kan begrijpen, aangezien het evenement ervoor moet zorgen dat mensen naar Utopia blijven komen. Zij begrijpen het niet, ze willen alleen maar geld zien voegt hij eraan toe. En volgens hem maken ze dit geld maken zelf op. Dingen worden niet opgemaakt en daar gaat al het geld aan op laat Johan stellig weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *