Billy, Linda en José vinden dat Johan te hard van stapel loopt met zijn feest

Billy, Linda en José vinden dat Johan te hard van stapel loopt met zijn feest

Het feest van Johan, gewoon omdat het kan is kijkend naar de kaartverkoop nu al een succes. De afgelopen dagen werden de tickets goed verkocht. Johan voelt zich daarom vrij om het feest zo groot mogelijk te maken, zonder daarbij te veel op de kosten te letten. Tijdens het centraal van vandaag werd duidelijk dat Johan sexy danseressen op zijn evenement wil. Het was een idee dat niet door iedereen met enthousiasme werd ontvangen. José, Billy en Linda praten bij de computers nog even na over Johan zijn plannen. Het groepje is bang dat hij iets te hard van stapel loopt. Dingen als gogo danseressen moet je doen als extra. En het loopt nu al, dus het is niet per se nodig. Daar blijf ik bij laat Billy weten. José denkt daarentegen dat als je echt een feest wil neerzetten, danseressen best nog eens van toegevoegde waarde zouden kunnen zijn. Maar hij draaft wel een beetje door voegt ze eraan toe. Linda wil het graag op een normale manier met Johan bespreken. Meer als een waarschuwing voegt Billy eraan toe waarop Linda knikt. Nu maar afwachten hoe Johan reageert…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *