Billy en Chipp hebben een ander negatief beeld van Beau gekregen

Billy en Chipp hebben een ander negatief beeld van Beau gekregen

Billy en Chipp praten achter de computers over de splitsing van Utopia bv. Chipp heeft een tijdje geleden een groepje samengesteld waar hij een eigen bv mee wilde beginnen. Hij vraagt aan Billy of ze nog mee wil doen en ze laat weten dat ze er nog over na moet denken. Chipp denkt erover na om alleen met Demi en Fay het plan door te voeren. Ik ben ook klaar met Beau legt hij verder uit. Dit begrijpt Billy en ze zegt dat ze de laatste tijd een ander beeld van Beau heeft gekregen, wat haar erg tegenvalt. Ze is zo beïnvloedbaar, ze heeft totaal geen eigen mening legt ze verder uit. Dit vindt Chipp op zijn beurt ook. Hoewel ze haar allebei aardig vinden, vinden ze haar niet sterk. Ze heeft geen ruggengraat, ze heeft geen lef sluit Billy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Kwant at 10:34

    Chipp is een bedweeter weet alles beter dan een ander en Billy loopt met iedereen mee bij iedereen is het ja en nee en en denkt dat het haar tent is en dat zij de macht in handen heeft.

  2. Angelique at 08:09

    Billy is zo vreeeselijk jaloers op Beau, ik lag gisteravond tijdens de uitzending echt in een deuk om die jaloerse kop van dr. Wat is die Bil toch een labiele neppe doos. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *