Billy wil een talkshow opzetten in Utopia

Billy wil een talkshow opzetten in Utopia

Billy zat deze morgen in een dipje, ze vertelde aan Romy dat ze graag haar voetsporen in Utopia wil achterlaten. Daarom heeft ze een nieuw groot project in gedachte. Een talkshow laat ze enthousiast aan Chipp weten. Billy is van plan gasten in Utopia te laten komen voor de talkshow en zij zal natuurlijk de show presenteren. Dit wil ze met een professionele camera doen en ze hoopt dat een van de bewoners cameraman wil spelen. Billy heeft al een aantal ideeën over hoe ze de talkshow wil opvullen en vrolijk laat ze deze aan Chipp weten. Chipp vindt het op zijn beurt een leuk idee en luistert aandachtig. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *