Madilia vindt het niet kunnen dat Johan elke vrouw in Utopia probeert te versieren

Madilia vindt het niet kunnen dat Johan elke vrouw in Utopia probeert te versieren

Madilia vindt het niet kunnen dat Johan elke vrouw in Utopia probeert te versieren en dit besprak ze afgelopen avond met Beau. Ik vind het goedkoop en ordinair laat ze aan Beau weten. Beau vraagt zich af waarom Johan haar steeds kusjes en knuffels geeft. Dat deed hij ook bij jou en bij Bil, ik vraag me af wat hij van me wil. Vindt hij me echt leuk of loopt hij maar te kutten? voegt ze eraan toe. Madilia is van mening dat als hij echt iemand leuk zou vinden, hij het niet bij iedere vrouw in Utopia zou proberen. Daar is Beau het wel mee eens, ze vindt het ook niet netjes van hem dat hij de ene keer lief tegen Billy doet en de andere keer haar belachelijk maakt. Hij vindt al die aandacht meer dan prachtig gaat ze verder. Madilia vindt dat Johan zich af en toe heel arrogant gedraagt. Johan denkt echt dat hij fantastisch is maar we hebben hier knappere, leukere, lievere en slimmere mannen gehad eindigt Madilia fel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *