Er is nog veel te doen aan de boekhouding van Utopia

Er is nog veel te doen aan de boekhouding van Utopia

Nadat de boekhouder Utopia heeft verlaten, is de rest van de groep nieuwsgierig naar zijn conclusie. En? Positieve geluiden? vraagt Johan dan ook aan Linda die bij de bar staat. Er is nog veel te doen antwoordt Linda op haar beurt. En vertelt erbij dat er ook positief nieuws is. Als we alle openstaande facturen binnen harken dan hebben we niks te klagen voegt ze eraan toe. Verder legt ze nog uit dat er nog veel oude facturen niet betaald zijn en dat dit toch echt zal moeten gebeuren. Johan baalt van de situatie maar snapt dat het huidige financiële team hier ook weinig aan kan doen. De financiën zijn echt de rode draad in Utopia momenteel zeg voegt hij eraan toe. De twee praten nog even verder over de financiële situatie. Linda ziet het gelukkig allemaal redelijk rooskleurig in en besluit er wat van te gaan maken. Het is wat het is maar het komt wel goed benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *