De bewoners hebben nog veel geld tegoed van klanten

De bewoners hebben nog veel geld tegoed van klanten

De boekhouder heeft zojuist een hoop uitleg gegeven over de boekhouding en heeft net Utopia weer verlaten. Mehmet en Chipp praten na over het gesprek en kunnen niet geloven wat ze zojuist gehoord hebben. De boekhouder heeft hen verteld dat er een hoop facturen niet betaald zijn door klanten. Dat betekent dat de bewoners nog veel geld horen te krijgen van hun afnemers. Wat erg dat we zo veel bedragen gewoon missen, ik ben benieuwd wat we over houden als je alles bij elkaar optelt roept Mehmet opgewonden uit. Chipp blijft maar met zijn hoofd schudden en snapt niet dat dit niet eerder is opgevallen. Er staat zó veel open, het gaat echt om heel veel geld voegt hij eraan toe. De twee hebben afgesproken om elke dag twee uurtjes samen te zitten om alles tot op de bodem uit te zoeken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joes at 17:48

    beetje vreemd dit. opgeleukt door de productie, want je moet toch eerst betalen voordat
    je wat geleverd krijgt, dan kun je dus niets meer van klanten moeten ontvangen

  2. Floris at 17:57

    Ze zijn wel ongelofelijk slordig met die boekhouding. In het normale leven zou je al lang een herinnering hebben gekregen, behalve in Utopia natuurlijk.
    Als ze zo nodig een bedrijf moeten zijn laten ze dan ook de boekhouding doen door iemand met verstand van zaken. Dat ontbreekt bij iedereen daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *