Chipp, Demi en Fay splitsen zich af van de groep

Chipp, Demi en Fay splitsen zich af van de groep

Een paar weken geleden heeft Chipp het idee geopperd om Utopia BV in tweeën te splitsen en twee aparte rekeningen te maken. Dit plan heeft destijds voor veel commotie gezorgd en vooral Romy was het hier absoluut niet mee eens. Vandaag worden er echter nieuwe stappen gezet in een afsplitsing van Chipp van de groep. Hij heeft namelijk een extra pinpas ontvangen voor een nieuwe rekening. Deze rekening wil hij gaan gebruiken voor alle inkomsten van hemzelf, Demi en Fay. Als hij de pinpas uit de brievenbus heeft gehaald gaat hij het goede nieuws aan Demi en Fay vertellen. De tweeling zit te luisteren naar wat Chipp hen te vertellen heeft. Al het geld dat zij met zijn drieën verdienen via de webwinkel zal terecht komen op de nieuwe rekening. De rest van de groep heeft hier dus niets meer mee te maken en ze kunnen met dit geld doen wat ze willen. Demi en Fay zijn enthousiast, we kunnen dus beginnen roept Demi blij. Chipp legt vervolgens uit dat er wel nog wat dingen moeten worden afgesproken rondom het plan maar dat ze voor de rest inderdaad los staan van de bv. Daarna vraagt hij aan de meiden het wel nog eventjes voor zich te houden, omdat hij zijn plan graag zelf wil uitleggen aan Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 14:20

    Het zak wat worden hij had nu ziin boekhouding niet op orde anders wist hij wel dat er nog zoveel open stond makkelijk om een ander altijd de schuld te geven.Wordy er niet betaald ga er achteraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *