Romy wil de vader van Cemal naar Utopia halen zodat hij samen kerst kan vieren

Romy wil de vader van Cemal naar Utopia halen zodat hij samen kerst kan vieren

In de middag roept Romy Billy en Mehmet bij zich in het penthouse omdat ze iets met hen wil bespreken. Het is uiterst geheim voegt ze eraan toe. En vertelt dat ze heel graag zou willen dat de vader van Cemal naar Utopia kan komen om de kerst met hem door te brengen. Cemal heeft het heel erg naar zijn zin hier en dit zou zijn Utopia echt compleet maken legt ze verder uit. Romy wil graag dat Billy haar helpt met het opzetten van een brief die ze kan sturen, om te vragen of hij naar Nederland wil komen. Daarnaast hoopt ze dat Mehmet haar wil helpen met de Turkse taal, omdat zij die niet spreekt. Mehmet en Billy reageren allebei erg positief op Romy haar idee en ze vinden het super lief dat ze dit voor Cemal wil organiseren. Ze beloven haar dat ze haar zullen helpen waar ze kunnen en ze hopen dat Romy haar plan zal lukken. Zit Cemal straks in december met zijn vader aan het kerstdiner?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *