Baldr reageert positief op de splitsing van de bv en moedigt Chipp aan

Baldr reageert positief op de splitsing van de bv en moedigt Chipp aan

De splitsing van Utopia BV is een feit. Eerder vandaag heeft Chipp een pinpas ontvangen voor een rekening die alleen voor hemzelf en de tweeling is. Uiteraard hoorden Demi en Fay als eerste het nieuws en nu is het tijd om de overige bewoners in te lichten. Chipp begint bij financiële man Baldr. De situatie wordt nog eens goed uitgelegd aan Baldr, die eigenlijk van alles al op de hoogte was. Hij benadrukt wel dat het ontzettend belangrijk is om de boekhoudingen regelmatig naast elkaar te leggen om te checken of alles klopt. Zaken als de huur moeten immers nog steeds als groep betaald worden. Volgens Baldr maakt de splitsing het ook een stuk makkelijk voor Chipp en de tweeling om zonder zorgen geld te investeren. Hij moedigt ze dan ook aan om dit te doen. Het is jouw geld. Doe je ding en zorg dat het werkt voegt hij eraan toe. Baldr zijn reactie doet Chipp duidelijk goed. Nu is het zaak de rest van de bewoners te informeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *