Beau wil Johan op hun tweede date goed verrassen

Beau wil Johan op hun tweede date goed verrassen

Beau is druk bezig met de wimpers van Madilia. Terwijl ze aan het werk is bespreken ze hoe de tweede date tussen haar en Johan moet gaan lopen. Beau is benieuwd of Madilia nog leuke ideeën heeft maar die heeft ze niet. Beau vertelt dat ze het idee had om met zijn vieren op date te gaan. Dat Johan denkt dat hij met mij heeft afgesproken maar dat jij en Billy er ook ineens zijn grijnst ze. Dat is toch te grappig als we daar alle drie staan in een rode jurk gaat ze verder. De twee weten alleen niet of Billy daarvoor te porren is. Als we dan voor hem staan zeggen we, nu heb je ons alle drie vervolgd Beau lachend. De date moet niet al te serieus zijn en met een grote knipoog. Beau en Madilia vinden het een fantastisch plan en bespreken wat er allemaal kan gaan gebeuren en hoe Johan zal reageren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *