Chipp is ervan overtuigd dat de splitsing een groot succes wordt

Chipp is ervan overtuigd dat de splitsing een groot succes wordt

Mijn grote vriend is binnengekomen, de pinpas laat Chipp vol trots aan Linda weten. En vertelt vervolgens aan Linda in grote lijnen hoe hij ervoor gaat zorgen dat de afsplitsing een succes wordt. Hij vindt het een heel groot voordeel dat alles wat de tweeling en hij via de webshop verkopen direct naar hun eigen rekening gaat. Wij hoeven geen geld meer af te dragen aan de anderen, die niets doen voegt hij er enthousiast aan toe. Chipp zit nog wel met een ding. Ik vind het jammer dat ik via anderen moest horen dat jij niet meer meedoet. Ik had het graag van jou zelf gehoord gaat hij verder. Ik heb gezegd dat ik mijn twijfels erover had omdat er nog geen concreet plan was antwoordt Linda. Ik had liever gehad dat iedereen mee zou doen met het plan in plaats van een geselecteerd groepje voegt ze eraan toe. Met Beau heb ik ook al veel gesprekken gevoerd en daar komt ook maar geen antwoord uit. Daar ben ik wel een beetje klaar mee vertelt Chipp daarna. En vindt het geen probleem om alleen met Demi en Fay verder te gaan. Hij is ervan overtuigd dat het een groot succes gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *