Billy mist diepgang in Utopia en wil de academie terugbrengen in een nieuw jasje

Billy mist diepgang in Utopia en wil de academie terugbrengen in een nieuw jasje

Billy heeft het vandaag even moeilijk, ze heeft vandaag post gehad en is daardoor een beetje emotioneel. Ze laat dan ook haar tranen de vrije loop. Romy is bij haar en geeft haar een dikke knuffel. Je gaat zulke leuke dingen doen Bil, je moet je daarop focussen zegt Romy liefkozend. Daar geeft Billy haar gelijk in en vertelt dat ze super veel zin heeft in de talkshow die ze gaat organiseren. Ze wil een oud idee nieuw leven inblazen namelijk de academie. Een lezing waarin alledaagse problemen in de spotlights worden gezet en waarbij sprekers worden uitgenodigd. Ik wil even laten zien dat ik meer in me heb, zoals intelligentie en ambitie voegt Billy eraan toe. Wat later vertelt ze aan José hetzelfde verhaal. Ik mis een beetje diepgang in Utopia, daarom wil ik de academie weer terugbrengen legt ze verder uit. José wordt ook erg enthousiast van het idee en luistert met volle aandacht naar Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joes at 17:52

    wat geweldig, dat ego trip gedoe van die billy. ze wil laten zien dat ze meer in zich heeft zoals intelligentie en ambitie. laat me toch niet lachen zeg. op die leeftijd en nog steeds zo dom , denkt en praat alleen maar over wippen en zo. heb nog nooit een intelligente opmerking van haar gehoord

  2. joke gotte at 18:27

    Diepgang Billy naar d uitgang wordt het een stuk beter in utopia en Rustiger en zijn we een keer van dat janken af toneelspeelster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *