Johan geeft een presentatie en uitleg over zijn evenement

Johan geeft een presentatie en uitleg over zijn evenement

Het evenement van Johan heeft voor veel commotie gezorgd in Utopia. Hij heeft het evenement bedacht nadat hij de bar zelf heeft moeten betalen. Waarschijnlijk ga ik meer geld verdienen dan dat de bar heeft gekost, dus heb ik een paar ideeën begint hij zijn verhaal. En wil graag de bistro platgooien en daar een nieuwe studio voor in de plaats zetten. De bistro is totaal niet geïsoleerd, het lekt en het is daar vreselijk koud somt hij verder op. Daarna noemt hij op wat hij nodig heeft om iets nieuws neer te zetten en welk prijskaartje eraan hangt. Dus eigenlijk is het win win-winsituatie benadrukt Johan met een grijns. Billy vindt het op haar beurt een super goede presentatie en het zit volgens haar heel strak in elkaar. Is er iemand op tegen vraagt Romy vervolgens aan de groep. Linda vindt dat er eerst goed gekeken moet worden naar de verdeelsleutel en dan bepaald moet worden welke afspraken gemaakt moeten worden. Er wordt besloten dat er per evenement een presentatie gegeven moet worden en aan de hand daarvan een beslissing wordt gemaakt over de verdeelsleutel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *