Madilia en Linda noemen hun mede bewoners nep

Madilia en Linda noemen hun mede bewoners nep

Bijna alle bewoners hebben enthousiast gereageerd op Johan zijn presentatie. Linda en Madilia hadden als een van de weinige kritiek en na de presentatie lopen ze meteen naar de vide. Het feit dat Johan eerst zijn evenement online had gezet zonder een begroting te maken, zorgde voor vele discussies in Utopia. Dat deze bewoners nu ineens enthousiast reageren vindt Linda niet kunnen. Wat een schaapjes moppert ze. Madilia begrijpt wat ze bedoelt en lijkt het er helemaal mee eens te zijn. Ze zijn zo nep, allemaal voegt ze eraan toe. De twee zijn het erover eens dat iedereen nu met het evenement instemt, omdat ze hun eigen voordeel eruit kunnen halen. Alle complimenten die Johan voor zijn presentatie kreeg, vinden de twee nog meer belachelijk. Ik heb ook geen zin om een discussie aan te gaan met een stel schapen gaat Linda zuchtend verder. De enige die durven te zeggen dat ze het er niet mee eens zijn, zijn wij twee. Wat een nepperds herhaald Madilia nog maar een keer aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joes at 17:57

    alle andere zijn nep, nou deze twee zelf zijn toch ook behoorlijk nep hoor
    en maar roddelen over anderen, overal commentaar op hebben, maar alleen als ze
    samen zijn, want zodra de persoon erbij is, kletsen ze in ene heel anders. dus wie is er nu nep

  2. joke gotte at 18:33

    wat een auwehoeren die twee op de vide voelen ze zich heel stoer en Madilia kijk eerst eens naar je zelf je hebt nog niks georganiseerd ,want dan wordt je moe en vies kakmadam dat zeg je zelf.En je klets mij te vel over Johan ,wees eerlijk je vindt zijn aandacht wel erg leuk toneelspeelsters zijn het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *