Beau en Johan hebben als het goed is vanavond hun tweede date

Beau en Johan hebben als het goed is vanavond hun tweede date

Gisteren heeft Beau ingestemd om een tweede date te hebben met Johan. Dit keer is het aan haar om de date te regelen. Daarom vraagt ze Romy om hulp. Maar Romy is allereerst benieuwd hoe Beau zich erbij voelt. Beau vertelt dat ze het gewoon gezellig vindt en aangezien Johan ook aan haar heeft laten weten dat hij geen gevoelens voor haar heeft, ziet ze er geen gevaar in. Ik vind jullie best wel leuk samen reageert Romy vervolgens. Beau moet toegeven dat hij de laatste tijd positief veranderd is maar alsnog niets voor hem voelt. Daarna vraagt ze of Romy haar wil helpen met haar date. Romy wil graag helpen maar ze wil niet Billy kwetsen. Ik wil ook wel dat zij een goed gevoel heeft legt ze verder aan Beau uit. Beau begrijpt dit en stelt voor om zelf eerst met Billy te gaan praten. Als het plan allemaal door kan gaan, zal de date vanavond plaatsvinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *