Billy voelt zich alleen en niet gerespecteerd

Billy voelt zich alleen en niet gerespecteerd

De tranen van Billy zijn nog niet op. Deze morgen ontving ze post van het thuisfront en daar heeft ze het moeilijk mee. Nadat eerder op de middag Romy aan Billy een schouder bood om op uit te huilen, is dat nu weer nodig. Met een brok in haar keel vertelt Billy aan Beau en Senna wat haar dwars zit. Ik mis mijn moeder en ik merk dat mijn moeder mij ook mist begint ze. Ik voel me alleen en ik voel soms dat ik niet gerespecteerd wordt voegt ze eraan toe. Beau vraagt direct of het verdriet ook ergens te maken heeft met Johan maar dat wordt direct ontkent. Nee, daar gaat het echt niet om benadrukt ze. En geeft aan dat ze zo nu en dan iemand nodig heeft voor een stevige knuffel. Op dit moment is die persoon er niet in Utopia. Hopelijk knapt ze snel op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 21:52

    Billy moet gewoon zo snel mogelijk naar huis, en niet wachten tot de Utopiaan van het jaar verkiezing! Zij hoopt al het hele jaar dit te worden…pffff. Vreselijk!

  2. Petra at 20:27

    OOh Bil, ik heb echt met je te doen! De knuffels en de eenheid onderling is ver te zoeken, neem nu de zgn. tweede date van Beau of Romy die hier zich voor aan het uitsloven is, ik zou me daar ook rete-eenzaam tussen voelen. Zet m op meis, nog even… en dan maar lekker naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *