Baldr en José irriteren zich aan Madilia en Linda

Baldr en José irriteren zich aan Madilia en Linda

De bewoners hebben de presentatie van Johan achter de rug en Linda en Madilia waren het als enige niet eens met zijn plan. José vindt dat Linda vaak hard uit de hoek kan komen. Ze houdt wel voet bij stuk. Ze is heel resoluut, zonder onderbouwing voegt Baldr eraan toe. José pikt dat op haar beurt niet van haar. Ik zag al aan haar gezicht dat ze moeilijk ging doen over de caravan van Beau, ze is totaal niet oplossingsgericht voegt ze er venijnig aan toe. José en Baldr zijn er later achter gekomen dat Beau het plan met de caravan al een tijdje had. Dat had ze niet moeten doen laat José weten. Dat vond ik echt niet oké. Daarmee wilde ze even laten zien hoe goed ze was. Nou, f*ck you! vult Baldr aan. Baldr vond die hele poppenkast niet nodig en ze is in zijn ogen enorm gekelderd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *