Beau weet niet of de date tussen haar en Johan door moet gaan

Beau weet niet of de date tussen haar en Johan door moet gaan

Nadat Romy en Beau met elkaar gesproken hebben over de tweede date met Johan gaat Beau naar Billy voor een gesprek. En vertelt al snel dat er een tweede date komt, maar dat ze geen gevoelens voor Johan heeft. Dit weet Billy ook.  Dat hoef je niet eens naar mij te uiten voegt ze eraan toe. En vertelt dat ze niet verliefd op Johan is en geen gevoelens voor hem heeft. Ze vindt het wel moeilijk om erachter te komen wat voor intentie Johan heeft met de dates met Beau. Is het oprecht of is het om mij te steken vraagt ze zich hardop af. Achter zijn echte intenties zal ze alleen nooit komen maar Billy is de hele situatie wel zat. Ik ben het beu dat er twee mensen zijn, die een stempel drukken op de sfeer binnen de groep vertelt ze aan Beau, doelend op de spanning tussen haar en Johan.

Na het gesprek met Billy gaat Beau terug naar de caravan. Daar gaat ze het gesprek met Senna en Romy. Al snel laat Beau weten dat de date wat haar betreft niet meer doorgaat. Op zich wil ik best nog een keer met hem eten maar niet als Billy er een naar gevoel bij heeft voegt ze eraan toe. Ze heeft tussen neus en lippen door laten weten dat ze het niet erg zou vinden als Johan en ik nog een keer op date gaan gaat ze twijfelend verder. Romy vertelt daarna aan Senna dat Beau hun hulp heeft gevraagd omtrent de date maar dat ze eerst met Billy wilde overleggen.Ik wil eerst graag nog even met haar praten voordat ik Beau met haar date help. Maar ik denk dat het geen probleem is. Als Bil zegt dat het geen probleem is, is het geen probleem voegt ze eraan toe. Senna is op zijn beurt bang dat Billy het stiekem niet leuk vindt maar dit niet uit naar Beau. Daar is Beau ook bang voor en daarom twijfelt ze of de date moet doorgaan. Al met al een lastige situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *