Romy schrijft met behulp van Mehmet een brief aan de vader van Cemal

Romy schrijft met behulp van Mehmet een brief aan de vader van Cemal

Romy wil Cemal graag verrassen en wil daarom zijn vader uitnodigen om naar Utopia te komen met kerst. Hiervoor zal ze wel een brief naar hem moeten schrijven. Cemal zijn vader woont in Turkije en hoewel hij wel een beetje Nederlands spreekt, wil Romy graag de brief in het Turks schrijven. Gelukkig woont Mehmet sinds kort in Utopia. En hij kan ook Turks kan. Romy vraagt de nieuweling om hulp, die haar op zijn beurt graag wil helpen. Samen gaan ze in de caravan zitten om de brief te schrijven. Romy vertelt het verhaal rondom Cemal zijn vader en met hulp van Mehmet bedenkt ze wat er in de brief moet komen te staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *