Madilia gaat vol op Johan stemmen en hoopt dat meerdere bewoners dat doen

Madilia gaat vol op Johan stemmen en hoopt dat meerdere bewoners dat doen

Linda en Madilia hadden afgelopen avond verschillende gesprekken. Zo spraken ze onder andere over de naderende stemronde.

Linda en Madilia zouden het kortzichtig vinden als mede bewoner Johan geen stemmen meer krijgt, terwijl er een paar bewoners eerst zeker van leken te zijn om op hem te stemmen. De reacties op de eerdere presentatie van Johan, zijn voor hun een bewijs dat de meeste hun stemmen in gaan trekken. Ik ben bang dat de bank verandert voegt Madilia er fluisterend aan toe. Hiermee bedoelt ze de genomineerden die zij en Linda hadden voorspelt. Madilia stelt vervolgens voor om samen met José te bespreken hoe ze het nu verder gaan aanpakken.

Wat later gaan de twee het gesprek aan met José. Johan heeft zich door zijn evenement toch geliefd gemaakt. En het geld wat hij met zijn evenement gaat verdienen komt deels terug in de bv en hij wil daarnaast een nieuwe studio van bouwen. Aangezien muziek maken onder veel bewoners een gemene deler is, heeft hij daar veel lof voor gekregen. Ik heb ook even nagedacht om te switchen laat José aan haar mede bewoners weten. Madilia kijkt verschrikt op en laat weten dat Linda en zij, mensen die positief over Johan denken schaapjes noemen. En zo wil ik jou liever niet noemen José voegt Madilia er met een knipoog aan toe. Hij zit veel beter in zijn vel de laatste weken en hij is goed bezig om geld te verdienen, dus ik was even positief verrast gaat José verder. Maar voegt ze eraan toe, ik ben weer bij zinnen en ga vol op hem. Madilia laat weten ook vol op Johan te gaan en ze hoopt dat meer inwoners dat zullen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *