Beau neemt Johan mee op tweede date

Beau neemt Johan mee op tweede date

Terwijl Senna, Cemal en Johan het over Beau en een eventuele tweede date tussen haar en Johan hebben, loopt ze langs. Het valt Beau op dat de mannen naar haar kijken en ze gaat bij hen zitten om te vragen waar ze het over hebben. Over jullie tweede date antwoordt Senna vrolijk. Beau lacht terwijl Senna verder vertelt. Johan zei net dat hij dat heel leuk zou vinden. Maar dit keer moet jij wat regelen gaat hij verder. Beau denkt even na en moet lachen. Ondertussen probeert Senna haar over te halen. Er moet een tweede date komen, want na een eerste date kan je niet zeggen of er een leuke klik is merkt hij op. Oh maar die klik is er wel antwoordt Beau. Dit is voor Senna nog meer reden om ervoor te zorgen dat de tweede date er komt. Uiteindelijk geeft Beau toe. Maar wel vriendschappelijk benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *