Johan vindt Beau te netjes

Johan vindt Beau te netjes

Senna vertelt enthousiast aan Johan dat hij Beau heeft gesproken over een eventuele tweede date. Ik zei dat jij haar misschien wel gaat vragen gaat hij verder. Wat zei ze toen vraagt Johan nieuwsgierig. Hier praat Senna gauw overheen. En wil weten of er überhaupt al sprake is van een tweede date. Johan moet hem helaas teleurstellen. Er is nog niet over een tweede date gesproken. Beau voelt zich een beetje ongemakkelijk gaat Johan verder. Dan mengt ook Cemal zich in het gesprek. Er ontstaat echte mannepraat waarbij benoemd wordt dat het eerder iets wordt tussen Johan en Beau dan tussen Johan en Billy of Madilia. Beau is veel te netjes voor mij merkt Johan op. Hier zijn de anderen nog niet zo zeker van. Volgens hen ziet Beau het ook wel zitten om nog een keer op date te gaan. Zou jij het willen vraagt Cemal. Dan regelen wij wel wat voegt Senna eraan toe. Beau is gewoon een leuke meid, daar kan ik niet omheen, dat is een feit rondt Johan af. Hier wil hij het graag bij laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Klitzekleine at 16:24

    Ik vind haar veel te saai voor dit programma. Schijnt een goed mens te zijn, maar voor het programma voegt ze helemaal niks toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *