Beau, Demi en Fay hebben ruzie over een topje

Beau, Demi en Fay hebben ruzie over een topje

Dat meerdere bewoners kleding verkopen leek allemaal goed te verlopen, tot vandaag. Demi en Fay merken op dat Beau een topje online heeft gezegd, die zij ook al verkopen. Demi legt bij de computers aan Beau uit wat er aan de hand is. Beau laat nonchalant weten dat de tweeling de winst van het topje wel mogen hebben. Dit is alleen niet wat Demi bedoelt en merkt op dat Beau het topje al heeft gepromoot door het te dragen en daarom de winst hoort te krijgen. Demi en Fay zullen dus het topje uit hun collectie afhalen. Het gaat erom dat we allemaal verschillende dingen verkopen anders krijgen je dubbele artikelen legt Demi verder uit. En dat we nu afspreken dat we niet dezelfde kleding online zetten voegt Fay eraan toe. Als Beau nog een keer laat weten dat de winst van het topje naar de hen mag gaan, kan Fay zich niet meer inhouden en een lichte irritatie komt eruit. Demi zegt dat het niet hoeft, Beau snauwt ze. Van deze reactie schrikt Beau en legt uit dat ze niet wil dat er een naar gevoel aan deze situatie hangt maar de tweeling laat al weten dat alles goed is.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *