Beau vraagt of Johan gevoelens voor haar heeft

Beau vraagt of Johan gevoelens voor haar heeft

Johan en Beau kunnen het steeds beter met elkaar vinden. De twee hebben zelfs een date gehad waarna ze de nacht samen hebben doorgebracht. Dit was weliswaar door een weddenschap maar hierdoor hebben Beau en Johan elkaar wel beter leren kennen. Romy heeft het gevoel dat er sindsdien iets veranderd is in het gedrag van Johan. Beau vertelt haar dat haar gevoel voor Johan niet veranderd is. We hebben wel gewoon een klik merkte ze op. Toch is ze benieuwd naar Johan zijn gevoel en ze besluit hem dit te vragen. Wat is er met je aan de hand vraagt Beau met een lach. En laat weten dat het haar opvalt dat Johan ineens op tijd uit zijn bed komt en er goed gekleed uit ziet. Het is gewoon anders voegt ze er wat ongemakkelijk aan toe. Ik zit gewoon goed in mijn vel antwoordt Johan. Beau wil vervolgens weten of er iets veranderd is na de date die ze hebben gehad. Nee het heeft niet met onze date te maken laat Johan als antwoord weten. En naar mij toe? gaat Beau verder. Jij bent totaal geen belangrijke factor grapt Johan terug. De twee kijken elkaar lang aan als Johan vraagt waar ze precies op doelt. Beau legt uit dat ze de laatste tijd veel naar elkaar toe trekken en dat ze daar vragen over krijgt. Johan bevestigt Beau nogmaals dat er niks is. Voor mij is er weinig veranderd zegt hij op seriueze toon. Dan is het oke sluit Beau het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *