Billy voelt zich alleen en huilt uit bij Romy en Cemal

Billy voelt zich alleen en huilt uit bij Romy en Cemal

Billy leek zich staande te houden na de confrontatie met Johan tijdens het centraal maar in de middag barst ze toch in tranen uit bij Romy. Alleen laat ze haar tranen niet om Johan. Billy heeft gewoon even een dipje. Ik voel me alleen legt ze met een trillende stem uit. Romy laat haar weten dat ze er zeker niet alleen voor staat en al snel komt ook Cemal aanlopen om haar te troosten. Tegelijkertijd slaan Romy en Cemal hun armen om haar heen. Ik wil gewoon mijn stempel ergens opdrukken en iets tofs doen snikt Billy verder. Romy begrijpt haar  en stelt voor om in het penthouse nieuwe ideeën bedenken. We moeten doorpakken en kijken wat we gaan doen met deze puinhoop voegt ze eraan toe. Doelend op de huidige situatie in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 14:17

    Er is over haar niets positiefs te melden ik hoop dat ze met de stemming echt naar hyis gaat.ALS ZE HAAR ZIN NIET KRIJGR OF TE WEINIG AANDACHY IS HET HUILEN ECHT EEN VERWEND KIND.

  2. janineS at 13:58

    Had ze misschien eerder aan moeten denken. Als je altijd onaardig doet blijf je alleen over. En bij haar gun ik het haar ook nog! Verbeter de wereld begin bij je zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *