Romy is ervan overtuigd dat Johan op Beau verliefd is

Romy is ervan overtuigd dat Johan op Beau verliefd is

Sinds Chipp Beau en Johan heeft gekoppeld met de couple goals actie, lijkt het alsof de twee hechter zijn geworden. Dit valt Romy ook op en besluit even met Beau kletsen. Het lijkt net alsof er een sparkling is laat ze haar weten. Deze sparkling komt volgens Romy vooral vanuit Johan. En merkt op dat hij zich anders tegenover haar opstelt. Beau begrijpt wat Romy bedoelt en is ook wel benieuwd of er iets is veranderd in het gevoel van Johan maar zij heeft zelf geen gevoelens voor hem. Toch merkt Romy op dat de twee allebei anders naar elkaar doen sinds de date night. Ik vraag me af of hij een beetje loopt te stangen, of dat er oprecht iets is laat Beau weten. Hoewel Beau nog twijfelt of Johan echt iets voor haar voelt, lijkt Romy helemaal overtuigd. Hoe langer je hier woont, hoe anders je hier met elkaar omgaat zegt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *