Billy en Madilia trekken steeds meer naar elkaar toe

Billy en Madilia trekken steeds meer naar elkaar toe

Billy en Madilia zitten op de bank en kletsen over de liefde. De twee komen erachter dat hun exen heel erg op elkaar lijken en praten uitgebreid over de relaties die ze hebben gehad. De twee vinden allebei dat ze veel overeenkomsten hebben en Billy laat aan Madilia weten dat ze de laatste tijd veel naar haar en Linda toetrekt en dat is niet zonder reden. Ik merk dat ik naar de meer volwassen mensen trek voegt ze er stellig aan toe. Ik vind dat we vaak op één lijn liggen qua principes. En merk ook dat de band tussen ons daarom steeds hechter wordt. Madilia begrijpt wat Billy bedoelt en is het eens met de analyse van Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Klaverboer at 00:13

    De verkiezingen komen er aan en Billy probeert weer zieltjes te winnen. Jammer dat de kijkers zo weinig/geen invloed hebben op het stemmen. Nu krijgen er drie inwoners 1 stem, misschien eerlijker om dit te veranderen naar 5;3;1 stemmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *