Ook Fay irriteert zich aan René

Ook Fay irriteert zich aan René

Fay heeft het met René over de indeling van de webwinkel gehad, wat weer de nodige frustraties opleverde. Deze frustraties deelt ze met Chipp, van wie ze natuurlijk steun kan verwachten aangezien hij vanochtend ook al geïrriteerd was over hem.

Fay is verantwoordelijk voor de indeling van de webwinkel en vindt het vervelend dat René zijn producten en diensten zo kriskras door de website heen staan verspreid. Het is voor haar onduidelijk welke indeling ze bij zijn producten en diensten kan maken. René liet aan haar weten het te willen veranderen maar alsnog maakte hij niet concreet wat hij precies wilde, volgens haar. Ik ga niet ergens verantwoordelijk voor zijn, als iedereen maar zijn eigen ding doet laat Fay weten. Hij moet zijn bek houden. Hij heeft weer een grote mond over iets, terwijl hij weer niet weet waar hij het over praat reageert Chipp kwaad. Fay knikt en merkt op dat ze er moe van wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *