Demi weet zeker dat Mehmet niet haar type is

Demi weet zeker dat Mehmet niet haar type is

Beau, Romy, Demi en Senna zitten onder het penthouse te kletsen over van alles en nog wat. Zo komen Beau en Johan ter sprake maar er is ook interesse in Demi en Mehmet. Beau is benieuwd wat Demi precies van hem vindt. Hij is mijn type niet benadrukt Demi. Maar je weet nooit wat er kan gebeuren voegt ze eraan toe. En vertelt dat ze Mehmet qua uiterlijk en innerlijk niet aantrekkelijk vindt. Laat hem alsjeblieft naar Madilia gaan gaat ze verder. Volgens haar heeft de nieuweling ook veel meer interesse in Madilia dan in haar. Maar dat is helemaal prima. Vervolgens wordt er gevraagd of Demi met Mehmet op date zou willen en ze antwoordt dat ze dat wel zou willen. Gewoon om hem beter te leren kennen legt ze verder uit. Daarna maakt ze haar vriendinnen nogmaals duidelijk dat ze verder niks van Mehmet wil. Het is een leuke jongen, meer niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *