Mehmet haalt zijn vide diploma

Mehmet haalt zijn vide diploma

Vorige week kwam Mehmet als nieuwe bewoner Utopia in en al snel werd besloten dat hij op de vide zou gaan slapen. Linda en Madilia die al op de vide slapen, wilden hun nieuwe kamergenoot wel eerst uitgebreid testen. Zo gezegd zo gedaan en vandaag is het tijd voor de ontknoping. Voor de gelegenheid hebben ze de vide versierd met vlaggetjes en staat de champagne klaar. Als Mehmet naar boven komt kan de ceremonie beginnen. De twee dames vertellen hem dat ze kritisch hebben gekeken naar de tien punten die ze hebben opgesteld. Linda maakt het spannend maar brengt dan het goede nieuws.  Je hebt er acht van de tien gehaald, dus je bent geslaagd roept ze enthousiast. Daar moeten we op proosten reageert Mehmet blij. De champagne wordt erbij gehaald en er wordt gedronken op Mehmets vide diploma. Madilia en Linda besluiten ook dat het tijd is om Mehmet wat beter te leren kennen en nieuwsgierig vragen ze naar de foto’s die boven zijn bed hangen. Dit vindt Mehmet leuk en enthousiast vertelt hij zijn nieuwe kamergenoten meer over zijn leven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *