Chipp organiseert een stare down en Billy heeft haar eerste teamoverleg

Chipp organiseert een stare down en Billy heeft haar eerste teamoverleg

De tweede kookwedstrijd komt eraan en Chipp heeft een extra toevoeging bedacht. Hij roept de groep dan ook bij elkaar om het te vertellen en als de iedereen zich op de bank verzameld heeft, laat hij weten dat de mannen tegenover de vrouwen moeten gaan zitten. Wat heb je bij zo’n wedstrijd als er klappen gaan vallen? Een stare down vertelt Chipp. Hij wil dat de bewoners in koppels een stare down houden, zodat ze er een foto van kunnen maken. Het eerste koppel bestaat uit Billy en Johan, die het natuurlijk  niet erg vinden om de strijd met elkaar aan te gaan. Terwijl ze hun schorten aanhebben, pakken ze een mes en een bijl. Terwijl ze elkaar boos in de ogen staren, maakt Chipp foto’s van ze. Het eerste koppel is geweest, op naar de volgende.

Als de stare down erop zit neemt Billy de vrouwen mee naar het penthouse. We moeten weer gaan winnen zegt Billy enthousiast waarna ze de vrouwen uitlegt wat ze allemaal kunnen doen. De groep is vooral blij met de komst van José, die een eigen restaurant heeft gehad en dus veel weet van koken. Er wordt gesproken over de tactiek die de vrouwen willen gebruiken om de winst binnen te slepen. De vrouwen lijken er allemaal erg veel zin in te hebben en willen er alles aan doen om te winnen. Wat ze niet weten is dat Johan beneden staat mee te luisteren… Gaat hij met hun ideeën aan de haal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *