Johan doet verslag nadat hij de vrouwen heeft afgeluisterd

Johan doet verslag nadat hij de vrouwen heeft afgeluisterd

Nadat Johan de bespreking van het vrouwenteam van de kookwedstrijd heeft afgeluisterd, vertelt hij aan René wat hij allemaal heeft opgevangen. Ik heb even afgeluisterd, iedereen is natuurlijk te stom voor woorden om dat te doen maar we moeten wel even weten hoe en wat begint hij zijn verhaal. Om deze opmerking moet René hard lachen. We staan wel een beetje achter gaat Johan verder. En laat weten dat hij niet kan koken maar volgens René hoeft hij hier zich geen zorgen om te maken. Presentatie is alles legt hij verder uit. Dit advies neemt Johan ter harte en hij heeft al een aantal ideeën over hoe ze een presentatie kunnen neerzetten. Een kapper laten komen bijvoorbeeld, zodat hij er ‘spang’ uit zal zien op het dag van de evenement.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *