Worden de vrouwelijke bewoners uitgesloten op Johan zijn feest?

Worden de vrouwelijke bewoners uitgesloten op Johan zijn feest?

Johan is nog steeds bezig met de voorbereidingen op zijn feest gewoon omdat het kan, hij heeft ook een telefoontje gepleegd om twee bikini babes naar het evenement te laten komen. En vertelt het goede nieuws meteen aan Senna, Mehmet en Beau. Het is een echte mannenavond benadrukt Johan. Dit vindt Beau maar niks. Een mannenavond? Voor ons is het toch ook leuk raagt ze verbaasd. Johan grapt dat de vrouwen in de penthouse mogen zitten tijdens het evenement. Wij worden buitengesloten concludeert Beau. Johan ontkent niet. Wij hebben de vrouwen niet nodig voegt hij eraan toe. Dat geldt overigens niet voor alle vrouwen. Vooral de vrouwen die tegen het evenement waren, wil Johan niet op zijn evenement hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *