Senna vindt zijn actie om bij Demi te slapen niet verkeerd

Senna vindt zijn actie om bij Demi te slapen niet verkeerd

Afgelopen nacht heeft Senna bij Demi geslapen, tot grote verbazing van een aantal andere bewoners. Als Senna, Romy, Chipp en Beau op de banken zitten komt de gebeurtenis opnieuw ter sprake. Volgens Senna heeft hij al bij meerdere bewoners gelogeerd en stelt dat allemaal niets voor. Ik vind het gewoon kunnen legt hij verder uit. Het is een sleepover benadrukt hij. Als Senna lachend zegt dat hij ook nog wel een keer bij Romy gaat logeren zegt ze resoluut dat dat niet gaat gebeuren. Ain’t gonna happen! Ik heb genoeg aan mijn knappe Cemal voegt ze er lachend aan toe. Chipp neemt het voor Senna op en zegt dat er toch niks gebeurd is tussen Senna en Demi. Dat hebben we vooraf ook gewoon besproken benadrukt Senna. Romy is echter niet heel makkelijk te overtuigen. Ze blijft bij haar mening en vindt het een vreemde actie van Senna.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *